Sött vetebröd (med fyllning, bulle, längd)

100 g sött vetebröd m. fyllning bulle längd består av mycket kalorier, och är en bra källa till kalium, vitamin A, fosfor, folat, protein och fibrer.

350,0 kcal
100 g
Kolhydrater
56,1 g / 100 g
Fett
10,3 g / 100 g
Protein
6,5 g / 100 g
  • Fett 10,3 g
    • varav mättat fett 3,9 g
    • varav enkelomättat fett 4,2 g
    • varav fleromättat fett 1,7 g
  • Kolhydrater 56,1 g
    • varav sockerarter 17,9 g
  • Protein 6,5 g
  • Fibrer 2,5 g
Rik på
Kolhydrater
Rik på
Vitamin E
14% DRI
Rik på
Folat
14% DRI

Näringsinnehåll

DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.

Näringsämne
Innehåll
% DRI
Kolhydrater totalt
56,1 g
Socker totalt
17,9 g
Kostfiber
2,5 g
– varav sackaros
9,1 g

Tips från nutritionisten

Användning & serveringstips

  • Skiva bullen och servera den varm med smör eller margarin.
  • Toppa med kanel och socker för en extra söt smak.
  • Fyll en skiva med sylt eller marmelad för en läcker macka.
  • Servera som dessert med vispad grädde eller glass.
  • Hacka bullen i bitar och använd i en fruktsallad för textur och smak.

Förvaring & hållbarhet

Förvara bullen i en lufttät burk för att bevara färskheten. Håll den på en torr plats, gärna i kylskåp om du vill förlänga hållbarheten. Låt bullen svalna helt innan du lägger den i kylskåpet för att undvika kondens. Håll den åtskild från starkt doftande livsmedel för att undvika luktupptag. Frysning kan påverka texturen, så om du fryser bullen, se till att packa den väl för att minimera fukt.