Kexrån (med cremefyllning, smaksatt)

100 g kex rån m. cremefyllning smaksatt består av mycket kalorier, och är en bra källa till kalium, fosfor, protein, järn och vitamin E, men innehåller mycket mättat fett och socker.

538,0 kcal
100 g
Kolhydrater
62,3 g / 100 g
Fett
29,9 g / 100 g
Protein
4,0 g / 100 g
  • Fett 29,9 g
    • varav mättat fett 28,1 g
    • varav enkelomättat fett 0,3 g
    • varav fleromättat fett 0,2 g
  • Kolhydrater 62,3 g
    • varav sockerarter 32,7 g
  • Protein 4,0 g
  • Fibrer 1,7 g
Rik på
Kolhydrater
Rik på
Fett
Rik på
Vitamin E
11% DRI

Näringsinnehåll

DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.

Näringsämne
Innehåll
% DRI
Kolhydrater totalt
62,3 g
Socker totalt
32,7 g
Kostfiber
1,7 g
– varav sackaros
32,0 g

Tips från nutritionisten

Användning & serveringstips

  • Skiva kexen i mindre bitar för att servera som snacks eller tilltugg.
  • Toppa med vispad grädde och färska bär för en läcker dessert.
  • Servera kexen med en klick sylt eller marmelad för extra smak.
  • Använd kexen som bas i en dessertbowl med glass och nötter.
  • Halvera kexen och fyll dem med cream cheese och örter för en smakrik macka.

Förvaring & hållbarhet

Förvara kexen i en lufttät burk för att bevara krispigheten. Håll burken på en torr plats, gärna i kylskåp om du bor i ett varmt klimat. Undvik att placera kexen nära starkt doftande livsmedel, då de lätt kan ta upp lukter. Låt alltid kexen svalna helt innan du stänger in dem efter tillagning. Frysning rekommenderas inte, då det kan påverka texturen negativt.