Glutenfri chokladkaka med chocolate chips

100 g chokladkaka chocolate chip cookie glutenfri består av mycket kalorier; är rik på vitamin E; och en bra källa till vitamin A, fosfor, magnesium, fibrer och järn, men innehåller mycket mättat fett.

507,0 kcal
100 g
Kolhydrater
63,3 g / 100 g
Fett
26,4 g / 100 g
Protein
2,8 g / 100 g
  • Fett 26,4 g
    • varav mättat fett 12,2 g
    • varav enkelomättat fett 10,1 g
    • varav fleromättat fett 2,8 g
  • Kolhydrater 63,3 g
    • varav sockerarter 16,8 g
  • Protein 2,8 g
  • Fibrer 2,4 g
Rik på
Kolhydrater
Rik på
Fett
Rik på
Vitamin E
49% DRI

Näringsinnehåll

DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.

Näringsämne
Innehåll
% DRI
Kolhydrater totalt
63,3 g
Socker totalt
16,8 g
Kostfiber
2,4 g
– varav sackaros
16,6 g

Tips från nutritionisten

Användning & serveringstips

  • Skär chokladkakan i bitar och servera som ett sött tillbehör till kaffe eller te.
  • Toppa med vispad grädde och färska bär för en lyxig dessert.
  • Hacka kakan och blanda i en glass-sundae för extra crunch och smak.
  • Servera i skivor på en picknick tillsammans med frukt och nötter.
  • Använd som fyllning i bakverk eller som bas för en tårta.

Förvaring & hållbarhet

Förvara chokladkakan i en lufttät burk för att bevara smaken och texturen. Håll den på en torr plats, helst i kylskåp, för att undvika fukt. Låt kakan svalna helt innan du lägger den i burken efter tillagning. Håll den borta från starkt doftande livsmedel för att undvika luktupptag. Frysning kan påverka texturen, så undvik det om möjligt.