Fiberrik pasta (naturligt glutenfri)

100 g pasta, fiberrik, naturligt glutenfri består av mycket kalorier; är rik på fosfor, folat och fibrer; och en bra källa till kalium, magnesium och protein.

351,7 kcal
100 g
Kolhydrater
71,5 g / 100 g
Fett
1,7 g / 100 g
Protein
8,4 g / 100 g
  • Fett 1,7 g
    • varav mättat fett 0,2 g
    • varav enkelomättat fett 0,4 g
    • varav fleromättat fett 0,8 g
  • Kolhydrater 71,5 g
    • varav sockerarter 2,9 g
  • Protein 8,4 g
  • Fibrer 6,4 g
Rik på
Kolhydrater
Rik på
Folat
26% DRI
Rik på
Fosfor
23% DRI

Näringsinnehåll

DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.

Näringsämne
Innehåll
% DRI
Kolhydrater totalt
71,5 g
Socker totalt
2,9 g
Stärkelse
68,4 g
Kostfiber
6,4 g
– varav glukos
0,2 g
– varav fruktos
0,2 g
– varav sackaros
2,2 g
– varav maltos
0,2 g

Tips från nutritionisten

Användning & serveringstips

  • Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Servera den varm som bas i en sallad eller bowl.
  • Skiva eller strimla grönsaker som paprika, zucchini och spenat för att blanda med pastan.
  • Toppa med färska örter som basilika eller persilja för extra smak.
  • Servera med en sås av olivolja, citron och vitlök för en fräsch och enkel rätt.
  • Använd pastan i en gratäng med ost och grönsaker för en mättande måltid.

Förvaring & hållbarhet

Förvara oöppnad pasta i ett torrt och svalt kallskafferi. När du öppnat förpackningen, lägg pastan i en lufttät burk för att skydda den mot fukt. Håll den borta från starkt doftande livsmedel för att undvika luktupptag.

Om du har kokt pasta, låt den svalna snabbt innan du lägger den i kylskåpet. Förvara den i en lufttät behållare. Tänk på att frysning kan påverka texturen, så använd fryst pasta inom rimlig tid för bästa resultat.