Ostsnacks

100 g ostsnacks består av mycket kalorier; är rik på vitamin E och protein; och en bra källa till kalcium, fosfor, vitamin K och selen, men innehåller mycket mättat fett.

544,8 kcal
100 g
Kolhydrater
51,0 g / 100 g
Fett
33,2 g / 100 g
Protein
10,0 g / 100 g
  • Fett 33,2 g
    • varav mättat fett 6,1 g
    • varav enkelomättat fett 8,7 g
    • varav fleromättat fett 16,3 g
  • Kolhydrater 51,0 g
    • varav sockerarter 3,6 g
  • Protein 10,0 g
  • Fibrer 1,2 g
Rik på
Kolhydrater
Rik på
Fett
Rik på
Vitamin E
100% DRI

Näringsinnehåll

DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.

Näringsämne
Innehåll
% DRI
Kolhydrater totalt
51,0 g
Socker totalt
3,6 g
Stärkelse
47,4 g
Kostfiber
1,2 g
– varav glukos
2,8 g
– varav fruktos
0,0 g
– varav sackaros
0,0 g

Tips från nutritionisten

Användning & serveringstips

  • Skiva ostsnacksen i tunna skivor och lägg dem på en macka med senap och skivade gurkor.
  • Toppa en sallad med krossade ostsnacks för extra crunch och smak.
  • Servera ostsnacks varma som tillbehör till en soppa eller gryta.
  • Hacka ostsnacksen och blanda dem i en dip med gräddfil, dill och vitlök.
  • Strö ostsnacks över en bowl med quinoa, grönsaker och avokado för en smakrik måltid.

Förvaring & hållbarhet

Förvara ostsnacks i en lufttät burk för att hålla dem fräscha. Håll burken i kylskåpet för att förlänga hållbarheten. Låt snacksen svalna snabbt efter tillagning innan du lägger dem i kylskåpet. Håll dem borta från starkt doftande livsmedel för att undvika luktupptag. Frysning kan påverka texturen, så undvik det om möjligt. Se till att hålla torra ytor för att förhindra fukt och kondens.