Glasnudlar, okokta

100 g nudlar glasnudlar okokta består av mycket kalorier, och är en bra källa till selen, järn och tiamin.

350,0 kcal
100 g
Kolhydrater
85,6 g / 100 g
Fett
0,1 g / 100 g
Protein
0,2 g / 100 g
  • Fett 0,1 g
  • Kolhydrater 85,6 g
    • varav sockerarter 0,3 g
  • Protein 0,2 g
  • Fibrer 0,5 g
Rik på
Kolhydrater
Rik på
Järn
16% DRI
Rik på
Tiamin (B1)
14% DRI

Näringsinnehåll

DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.

Näringsämne
Innehåll
% DRI
Kolhydrater totalt
85,6 g
Socker totalt
0,3 g
Kostfiber
0,5 g

Tips från nutritionisten

Användning & serveringstips

  • Skiva glasnudlarna och lägg dem i en sallad för extra textur.
  • Koka nudlarna och servera dem varma i en ramen med buljong, grönsaker och protein.
  • Toppa nudlarna med sesamolja, soja och hackad koriander för en smakrik rätt.
  • Strimla nudlarna och använd dem som fyllning i vårrullar tillsammans med grönsaker och räkor.
  • Servera kallt i en nudelsallad med lime, jordnötter och chili för en fräsch måltid.

Förvaring & hållbarhet

Förvara okokta glasnudlar i sin originalförpackning eller överför dem till en lufttät burk för att skydda mot fukt. Håll dem på en torr plats, som ett kallskafferi, borta från starkt doftande livsmedel. Efter tillagning, låt nudlarna svalna snabbt innan du lägger dem i kylskåpet. Se till att de är torra för att undvika kondens. Tänk på att frysning kan påverka texturen negativt, så undvik detta om möjligt.