Mellanmålsstång med bär och müsli

100 g mellanmålsstång, bär, mysli består av mycket kalorier, och är en bra källa till kalium, fosfor, magnesium, vitamin K, protein och selen, men innehåller mycket socker.

371,9 kcal
100 g
Kolhydrater
68,2 g / 100 g
Fett
7,0 g / 100 g
Protein
6,0 g / 100 g
  • Fett 7,0 g
    • varav mättat fett 2,7 g
    • varav enkelomättat fett 2,3 g
    • varav fleromättat fett 1,3 g
  • Kolhydrater 68,2 g
    • varav sockerarter 25,1 g
  • Protein 6,0 g
  • Fibrer 4,2 g
Rik på
Kolhydrater
Rik på
Fosfor
19% DRI
Rik på
Niacin (B3)
13% DRI

Näringsinnehåll

DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.

Näringsämne
Innehåll
% DRI
Kolhydrater totalt
68,2 g
Socker totalt
25,1 g
Stärkelse
35,7 g
Kostfiber
4,2 g
– varav glukos
2,4 g
– varav fruktos
0,4 g
– varav sackaros
18,0 g
– varav maltos
1,7 g
– varav galaktos
0,0 g

Tips från nutritionisten

Användning & serveringstips

  • Skiva mellanmålsstången i bitar för att enkelt dela med andra.
  • Servera den kall som ett snabbt och mättande mellanmål.
  • Toppa med färska bär eller skivor av banan för extra smak och textur.
  • Inkludera den i en fruktsallad för en energirik lunch eller snack.
  • Använd den som pålägg på knäckebröd tillsammans med lite cream cheese eller kvarg.

Förvaring & hållbarhet

Förvara mellanmålsstången i en lufttät burk för att bevara friskheten. Håll den i kylskåp för att förlänga hållbarheten. Låt stången svalna helt innan du lägger den i kylskåpet efter tillagning. Håll den borta från starkt doftande livsmedel för att undvika luktupptag. Undvik fukt genom att se till att burken är torr innan du lägger in stången. Frysning kan påverka texturen, så undvik detta om möjligt.