Salladsdressing med rypsolja (Talon, Felix, 20 % fett)

100 g salladsdressing med rypsolja, talon-, felix, 20 % fett består av mycket kalorier; är rik på vitamin K och vitamin E.

252,9 kcal
100 g
Kolhydrater
17,3 g / 100 g
Fett
20,1 g / 100 g
Protein
0,5 g / 100 g
  • Fett 20,1 g
    • varav mättat fett 1,1 g
    • varav enkelomättat fett 11,6 g
    • varav fleromättat fett 6,6 g
  • Kolhydrater 17,3 g
    • varav sockerarter 14,7 g
  • Protein 0,5 g
  • Fibrer 0,8 g
Rik på
Fett
Rik på
Vitamin K
47% DRI
Rik på
Vitamin E
34% DRI

Näringsinnehåll

DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.

Näringsämne
Innehåll
% DRI
Kolhydrater totalt
17,3 g
Socker totalt
14,7 g
Stärkelse
2,7 g
Kostfiber
0,8 g
– varav glukos
0,8 g
– varav fruktos
0,9 g
– varav sackaros
13,0 g
– varav galaktos
0,0 g

Tips från nutritionisten

Användning & serveringstips

  • Skaka flaskan väl innan användning för att blanda ingredienserna.
  • Servera kall som dressing på sallader eller grönsaksrätter.
  • Toppa smörgåsar med ett lager av salladsdressingen för extra smak.
  • Använd dressingen som dip till grönsaksstavar eller chips.
  • Blanda i en bowl med quinoa, grönsaker och protein för en smakrik måltid.

Förvaring & hållbarhet

Förvara salladsdressingen i kylskåp efter öppning för att bevara smaken. Håll flaskan väl försluten för att undvika luktupptag från andra livsmedel. Låt dressingen svalna snabbt efter användning innan du ställer tillbaka den i kylen. Håll den torr och undvik fuktiga ytor för att förhindra kondens. Frysning rekommenderas inte, då det kan påverka texturen negativt.