100 g naturell yoghurt bulgarian fett 3,9 % består av relativt lite kalorier, och är en bra källa till kalcium, fosfor, vatten, magnesium, jod och krom. Naturell yoghurt bulgarian fett 3,9 % består till 92% av vatten.
DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.
Tips från nutritionisten
Förvara naturell yoghurt bulgarian fett i kylskåp, helst i sin originalförpackning. Håll den väl försluten för att undvika luktupptag från andra livsmedel. Om du öppnat förpackningen, överför yoghurten till en lufttät burk för längre hållbarhet. Låt alltid yoghurten svalna snabbt efter tillagning innan du ställer in den i kylskåpet. Undvik fuktiga ytor för att hålla yoghurten torr och fräsch. Frysning rekommenderas inte då det kan påverka konsistensen negativt.
Upptäck andra näringsrika alternativ med liknande egenskaper