Ren skav, rå (fryst)

100 g ren skav rå frysvara består av måttligt med kalorier; är rik på fosfor, protein, niacin och zink; och en bra källa till kalium och selen.

126,0 kcal
100 g
Kolhydrater
0,0 g / 100 g
Fett
4,9 g / 100 g
Protein
20,3 g / 100 g
  • Fett 4,9 g
    • varav mättat fett 2,4 g
    • varav enkelomättat fett 1,6 g
    • varav fleromättat fett 0,3 g
  • Protein 20,3 g
Rik på
Protein
Rik på
Vitamin B12
92% DRI
Rik på
Zink
49% DRI

Näringsinnehåll

DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.

Tips från nutritionisten

Användning & serveringstips

  • Skiva ren skav tunt och stek den snabbt i panna för att få en härlig yta.
  • Servera den varm i en tortilla med grönsaker, salsa och guacamole för en smakrik måltid.
  • Toppa en sallad med strimlad ren skav, fetaost och rostade nötter för extra crunch.
  • Gör en smakrik ramen genom att lägga till ren skav, nudlar och grönsaker i buljong.
  • Fyll mackor med ren skav, senap och inlagd lök för en god lunchalternativ.

Förvaring & hållbarhet

Förvara ren skav i sin originalförpackning eller lägg den i en lufttät burk för att bevara smaken. Placera den i kylskåpet för bästa resultat. Håll den borta från starkt doftande livsmedel för att undvika luktupptag. Låt alltid köttet svalna snabbt efter tillagning innan du lägger det i kylskåp. Håll ytor torra för att motverka fukt och kondens. Tänk på att frysning kan påverka texturen, så använd gärna färsk skav när det är möjligt.