Stekt pannbiff (fryst)

100 g pannbiff stekt frysvara består av mycket kalorier; är rik på fosfor, protein, niacin och zink; och en bra källa till kalium och järn, men innehåller mycket mättat fett.

213,0 kcal
100 g
Kolhydrater
7,6 g / 100 g
Fett
14,1 g / 100 g
Protein
14,0 g / 100 g
  • Fett 14,1 g
    • varav mättat fett 5,9 g
    • varav enkelomättat fett 6,5 g
    • varav fleromättat fett 0,8 g
  • Kolhydrater 7,6 g
    • varav sockerarter 1,2 g
  • Protein 14,0 g
  • Fibrer 0,3 g
Rik på
Vitamin B12
60% DRI
Rik på
Zink
28% DRI
Rik på
Vitamin B6
26% DRI

Näringsinnehåll

DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.

Näringsämne
Innehåll
% DRI
Kolhydrater totalt
7,6 g
Socker totalt
1,2 g
Kostfiber
0,3 g
– varav sackaros
0,1 g

Tips från nutritionisten

Användning & serveringstips

  • Skiva pannbiffen och servera den varm på en tallrik med potatis och grönsaker.
  • Toppa med gräddsås eller svampsås för extra smak.
  • Hacka pannbiffen i strimlor och använd den i en sallad med färska grönsaker och en vinägrett.
  • Servera kallskuren pannbiff på en smörgås med senap, majonnäs och inlagd gurka.
  • Gör en matig bowl med ris, pannbiff, avokado och srirachasås för en kryddig twist.

Förvaring & hållbarhet

Förvara pannbiffen i kylskåp i sin förpackning eller i en lufttät burk för att bevara smaken. Håll den borta från starkt doftande livsmedel för att undvika luktupptag. Låt pannbiffen svalna snabbt efter tillagning innan du lägger den i kylskåpet. Håll alltid torra ytor för att motverka fukt och kondens. Frysning kan påverka texturen, så om du fryser in pannbiffen, se till att packa den väl för att undvika frostskador.