Stekt pannbiff (blandfärs)

100 g pannbiff blandfärs stekt består av måttligt med kalorier; är rik på fosfor, jod, protein och zink; och en bra källa till kalium och selen.

184,0 kcal
100 g
Kolhydrater
4,4 g / 100 g
Fett
11,3 g / 100 g
Protein
16,1 g / 100 g
  • Fett 11,3 g
    • varav mättat fett 4,7 g
    • varav enkelomättat fett 4,8 g
    • varav fleromättat fett 1,1 g
  • Kolhydrater 4,4 g
    • varav sockerarter 1,1 g
  • Protein 16,1 g
  • Fibrer 0,5 g
Rik på
Jod
59% DRI
Rik på
Vitamin B12
32% DRI
Rik på
Zink
32% DRI

Näringsinnehåll

DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.

Näringsämne
Innehåll
% DRI
Kolhydrater totalt
4,4 g
Socker totalt
1,1 g
Kostfiber
0,5 g
Fullkorn
1,0 g

Tips från nutritionisten

Användning & serveringstips

  • Skiva pannbiffen i tunna skivor och servera på en varm macka med senap och inlagd gurka.
  • Hacka pannbiffen och blanda den i en sallad med ruccola, körsbärstomater och en dressing av olivolja och citron.
  • Strimla pannbiffen och använd den som fyllning i tortillabröd tillsammans med guacamole och salsa.
  • Servera pannbiffen varm med potatismos och gräddsås för en klassisk middag.
  • Toppa en pizza med skivor av pannbiff, champinjoner och riven ost innan du gräddar den i ugnen.

Förvaring & hållbarhet

Förvara pannbiffen i kylskåp i en lufttät behållare för att bevara smaken. Håll den åtskild från starkt doftande livsmedel för att undvika luktupptag. Låt pannbiffen svalna snabbt efter tillagning innan du lägger den i kylskåpet. Om du fryser in pannbiffen, tänk på att texturen kan påverkas negativt vid upptining. För bästa resultat, använd den inom kort tid efter tillagning.