Panerad skinka (3 % fett)

100 g panerad skinka, 3 % fett består av måttligt med kalorier; är rik på fosfor, protein, krom, selen och niacin; och en bra källa till kalium.

104,0 kcal
100 g
Kolhydrater
1,4 g / 100 g
Fett
3,1 g / 100 g
Protein
17,5 g / 100 g
  • Fett 3,1 g
    • varav mättat fett 1,0 g
    • varav enkelomättat fett 1,3 g
    • varav fleromättat fett 0,3 g
  • Kolhydrater 1,4 g
    • varav sockerarter 0,3 g
  • Protein 17,5 g
  • Fibrer 0,1 g
Rik på
Niacin (B3)
38% DRI
Rik på
Fosfor
28% DRI
Rik på
Vitamin B12
23% DRI

Näringsinnehåll

DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.

Näringsämne
Innehåll
% DRI
Kolhydrater totalt
1,4 g
Socker totalt
0,3 g
Stärkelse
1,1 g
Kostfiber
0,1 g
– varav glukos
0,2 g
– varav fruktos
0,0 g
– varav sackaros
0,0 g
– varav maltos
0,0 g

Tips från nutritionisten

Användning & serveringstips

  • Skiva panerad skinka och lägg på mackor med senap och riven pepparrot.
  • Servera den varm i en sallad med ruccola, körsbärstomater och balsamvinäger.
  • Hacka och blanda i en pasta med gräddsås, svamp och persilja.
  • Toppa en pizza med skivor av panerad skinka, mozzarella och färsk basilika.
  • Strimla och använd som fyllning i tortillawraps med avokado och lime.

Förvaring & hållbarhet

Förvara panerad skinka i kylskåp, helst i sin originalförpackning eller i en lufttät burk för att undvika luktupptag från andra livsmedel. Håll den borta från starkt doftande varor som lök eller vitlök. Låt alltid skinkan svalna snabbt efter tillagning innan du lägger den i kylskåpet. Se till att ytorna är torra för att förhindra kondens. Tänk på att frysning kan påverka texturen, vilket gör den mindre saftig när den tinas upp.