Stekt salsicciakorv (utan fett, 73 % kött)

100 g korv salsiccia stekt u. fett kött 73% består av mycket kalorier; är rik på fosfor, vitamin C, protein, selen och niacin; och en bra källa till kalium, men innehåller mycket salt och mättat fett.

299,0 kcal
100 g
Kolhydrater
7,7 g / 100 g
Fett
20,2 g / 100 g
Protein
21,8 g / 100 g
  • Fett 20,2 g
    • varav mättat fett 7,6 g
    • varav enkelomättat fett 9,3 g
    • varav fleromättat fett 2,3 g
  • Kolhydrater 7,7 g
  • Protein 21,8 g
Rik på
Protein
Rik på
Fett
Rik på
Vitamin C
93% DRI

Näringsinnehåll

DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.

Näringsämne
Innehåll
% DRI
Kolhydrater totalt
7,7 g

Tips från nutritionisten

Användning & serveringstips

  • Skiva korven och servera den varm på en baguette med senap och ketchup.
  • Hacka korven i bitar och blanda den i en pastasallad med grönsaker och olivolja.
  • Strimla korven och lägg den i en wok med grönsaker, soja och ingefära för en smakrik rätt.
  • Halvera korven och grilla den för att få en rökig smak, servera med en kall sås av yoghurt och örter.
  • Toppa en pizza med skivor av korv salsiccia, mozzarella och färska örter för extra smak.

Förvaring & hållbarhet

Förvara korven i kylskåp i sin originalförpackning eller i en lufttät burk för att bevara smaken. Håll den borta från starkt doftande livsmedel för att undvika luktupptag. Låt korven svalna snabbt efter tillagning innan du lägger den i kylskåpet. Håll ytor torra för att motverka kondens. Frysning kan påverka texturen, så använd helst färsk korv när det är möjligt.