Knackkorv av broiler (5 % fett, lätt)

100 g knackkorv av broiler, lätt, 5 % fett består av måttligt med kalorier; är rik på vitamin K, protein och niacin; och en bra källa till kalium, fosfor och selen.

104,0 kcal
100 g
Kolhydrater
2,1 g / 100 g
Fett
5,2 g / 100 g
Protein
12,2 g / 100 g
  • Fett 5,2 g
    • varav mättat fett 1,5 g
    • varav enkelomättat fett 2,1 g
    • varav fleromättat fett 1,2 g
  • Kolhydrater 2,1 g
    • varav sockerarter 1,1 g
  • Protein 12,2 g
  • Fibrer 0,0 g
Rik på
Vitamin K
28% DRI
Rik på
Niacin (B3)
23% DRI
Rik på
Vitamin B12
16% DRI

Näringsinnehåll

DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.

Näringsämne
Innehåll
% DRI
Kolhydrater totalt
2,1 g
Socker totalt
1,1 g
Stärkelse
1,0 g
Kostfiber
0,0 g
– varav glukos
1,0 g
– varav fruktos
0,0 g
– varav maltos
0,1 g

Tips från nutritionisten

Användning & serveringstips

  • Skiva knackkorven och servera den kall på en smörgås med senap och inlagd gurka.
  • Grilla eller stek korven för en varm rätt, och toppa med riven ost och hackad lök.
  • Hacka knackkorven i strimlor och blanda i en pastasallad med olivolja, citron och färska örter.
  • Servera korven i klyftor som tilltugg tillsammans med en dippsås av majonnäs och kaviar.
  • Strimla knackkorven och använd den som fyllning i tortillawraps med grönsaker och salsa.

Förvaring & hållbarhet

Förvara oöppnad knackkorv i kylskåp, gärna i sitt originalemballage för att bevara smaken. När du öppnat förpackningen, lägg korven i en lufttät burk för att undvika luktupptag från andra livsmedel. Håll korven borta från starkt doftande varor som lök eller vitlök. Låt alltid tillagad korv svalna snabbt innan du lägger den i kylskåpet. Håll torra ytor för att motverka kondens. Frysning kan påverka texturen, så använd den frysta korven inom rimlig tid för bästa resultat.