Biff Stroganoff (fryst, nötkött)

100 g biff stroganoff nöt frysvara består av måttligt med kalorier; är rik på protein och zink; och en bra källa till kalium, fosfor, vitamin A och niacin.

108,0 kcal
100 g
Kolhydrater
4,8 g / 100 g
Fett
4,4 g / 100 g
Protein
11,9 g / 100 g
  • Fett 4,4 g
    • varav mättat fett 1,8 g
    • varav enkelomättat fett 2,1 g
    • varav fleromättat fett 0,2 g
  • Kolhydrater 4,8 g
    • varav sockerarter 2,2 g
  • Protein 11,9 g
  • Fibrer 0,4 g
Rik på
Vitamin B12
60% DRI
Rik på
Zink
27% DRI
Rik på
Fosfor
16% DRI

Näringsinnehåll

DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.

Näringsämne
Innehåll
% DRI
Kolhydrater totalt
4,8 g
Socker totalt
2,2 g
Kostfiber
0,4 g
– varav sackaros
0,2 g

Tips från nutritionisten

Användning & serveringstips

  • Värm biff stroganoffen på spisen eller i mikrovågsugn tills den är genomvarm.
  • Servera rätten med kokt ris eller pasta för en mättande måltid.
  • Toppa med färsk persilja eller gräslök för extra smak och färg.
  • Skiva upp biff stroganoffen och lägg den på en smörgås med senap och inlagd gurka för en god lunch.
  • Inkludera biff stroganoff i en sallad med blandade grönsaker och en krämig dressing för en fräsch middag.

Förvaring & hållbarhet

Förvara biff stroganoff i kylskåp i en lufttät burk för att bevara smaken. Håll den åtskild från starkt doftande livsmedel för att undvika luktupptag. Låt rätten svalna snabbt efter tillagning innan du ställer in den i kylskåpet. Om du fryser biff stroganoff, tänk på att texturen kan påverkas vid upptining. För bästa resultat, använd den inom rimlig tid efter tillagning.