Stekt biff à la Lindström (fryst)

100 g biff à la lindström stekt frysvara består av måttligt med kalorier; är rik på protein och zink; och en bra källa till kalium, fosfor, jod och niacin, men innehåller mycket mättat fett.

192,0 kcal
100 g
Kolhydrater
5,8 g / 100 g
Fett
12,7 g / 100 g
Protein
12,8 g / 100 g
  • Fett 12,7 g
    • varav mättat fett 5,3 g
    • varav enkelomättat fett 5,9 g
    • varav fleromättat fett 0,8 g
  • Kolhydrater 5,8 g
    • varav sockerarter 3,2 g
  • Protein 12,8 g
  • Fibrer 2,4 g
Rik på
Tiamin (B1)
64% DRI
Rik på
Vitamin B12
60% DRI
Rik på
Zink
29% DRI

Näringsinnehåll

DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.

Näringsämne
Innehåll
% DRI
Kolhydrater totalt
5,8 g
Socker totalt
3,2 g
Kostfiber
2,4 g
– varav sackaros
2,3 g

Tips från nutritionisten

Användning & serveringstips

  • Skiva biffen i tunna skivor och servera på en varm macka med senap och inlagd gurka.
  • Hacka biffen och blanda den i en sallad med ruccola, körsbärstomater och en vinägrett.
  • Strimla biffen och lägg den i en ramen med buljong, nudlar och grönsaker för en mättande måltid.
  • Toppa en potatisgratäng med skivor av biff à la Lindström för extra smak.
  • Servera kall i skivor som pålägg på knäckebröd med kaviar och gräslök.

Förvaring & hållbarhet

Förvara biffen i kylskåp, helst i sin originalförpackning eller i en lufttät burk för att undvika luktupptag från andra livsmedel. Håll den åtskild från starkt doftande varor som lök eller vitlök. Låt biffen svalna snabbt efter tillagning innan du lägger den i kylskåpet för att förhindra kondens. Håll alltid torra ytor för att bevara kvaliteten. Frysning kan påverka texturen, så använd gärna biffen inom kort tid efter inköp om du inte planerar att frysa den.