Pajfyllning med bär (med socker)

100 g pajfyllning bär m. socker består av måttligt med kalorier, och är en bra källa till vitamin C och fibrer.

107,0 kcal
100 g
Kolhydrater
23,5 g / 100 g
Fett
0,4 g / 100 g
Protein
0,8 g / 100 g
  • Fett 0,4 g
    • varav fleromättat fett 0,2 g
  • Kolhydrater 23,5 g
    • varav sockerarter 19,9 g
  • Protein 0,8 g
  • Fibrer 2,6 g
Rik på
Vitamin C
14% DRI
Rik på
Folat
5% DRI
Rik på
Vitamin E
4% DRI

Näringsinnehåll

DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.

Näringsämne
Innehåll
% DRI
Kolhydrater totalt
23,5 g
Socker totalt
19,9 g
Kostfiber
2,6 g
– varav sackaros
13,2 g

Tips från nutritionisten

Användning & serveringstips

  • Skiva pajen i bitar och servera den varm eller rumstempererad.
  • Toppa med vispad grädde eller vaniljsås för en extra smakdimension.
  • Strö över färska bär som hallon eller blåbär för att förstärka bärsmaken.
  • Servera pajen som dessert efter en middag eller vid fikastunden.
  • Gör en paj med olika bär för en färgglad och smakrik kombination.

Förvaring & hållbarhet

Förvara pajen i kylskåp, täckt med plastfolie eller i en lufttät behållare för att bevara smaken. Låt pajen svalna helt innan du lägger den i kylskåpet för att undvika kondens. Håll pajen borta från starkt doftande livsmedel för att undvika luktupptag. Frysning kan påverka texturen, så om du fryser pajen, se till att den är väl inpackad. Tänk på att pajen är bäst att äta inom kort tid efter tillagning för optimal smak och konsistens.