Syrat sojamellanmål, smaksatt (2 % fett, kalcium)

100 g sojamellanmål, syrat, smaksatt, 2 % fett, kalcium består av relativt lite kalorier; är rik på koppar; och en bra källa till kalium, kalcium, folat, vitamin C och vitamin K.

78,8 kcal
100 g
Kolhydrater
11,6 g / 100 g
Fett
2,0 g / 100 g
Protein
2,7 g / 100 g
  • Fett 2,0 g
    • varav mättat fett 0,3 g
    • varav enkelomättat fett 0,5 g
    • varav fleromättat fett 1,1 g
  • Kolhydrater 11,6 g
    • varav sockerarter 10,7 g
  • Protein 2,7 g
  • Fibrer 1,1 g
Rik på
Kalcium
15% DRI
Rik på
Vitamin C
13% DRI
Rik på
Folat
11% DRI

Näringsinnehåll

DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.

Näringsämne
Innehåll
% DRI
Kolhydrater totalt
11,6 g
Socker totalt
10,7 g
Stärkelse
0,9 g
Kostfiber
1,1 g
– varav glukos
2,0 g
– varav fruktos
1,8 g
– varav sackaros
6,8 g
– varav maltos
0,0 g

Tips från nutritionisten

Användning & serveringstips

  • Skiva sojamellanmålet och lägg på en macka med avokado och chiliflakes för extra smak.
  • Toppa med färsk dill eller gräslök för en fräsch touch i en sallad.
  • Servera kallt som ett mellanmål tillsammans med frukt eller nötter.
  • Blanda ner i en bowl med quinoa, grönsaker och en sojasås för en mättande måltid.
  • Använd i ramen som ett proteinrikt tillskott tillsammans med grönsaker och nudlar.

Förvaring & hållbarhet

Förvara sojamellanmålet i kylskåp, helst i sin originalförpackning för att bevara smaken. Om du har öppnat förpackningen, placera det i en lufttät burk för att undvika luktupptag från andra livsmedel. Håll det borta från starkt doftande varor som lök eller vitlök. Låt alltid såser och rätter med sojamellanmål svalna snabbt innan du lägger dem i kylskåpet. Undvik fuktiga ytor för att hålla produkten fräsch längre. Frysning kan påverka texturen, så använd den metoden endast om det är nödvändigt.