Saft (Gefilus, apelsin-persika, med fiber, vitamin C och D, probiotika)

100 g saft, gefilus, apelsin-persika, fiber, vitamin c och d, probiotika består av relativt lite kalorier; är rik på vitamin C och vitamin D.

41,6 kcal
100 g
Kolhydrater
8,8 g / 100 g
Fett
0,1 g / 100 g
Protein
0,4 g / 100 g
  • Fett 0,1 g
    • varav mättat fett 0,0 g
    • varav enkelomättat fett 0,0 g
    • varav fleromättat fett 0,0 g
  • Kolhydrater 8,8 g
    • varav sockerarter 8,8 g
  • Protein 0,4 g
  • Fibrer 1,5 g
Rik på
Vitamin C
50% DRI
Rik på
Vitamin D
10% DRI
Rik på
Folat
4% DRI

Näringsinnehåll

DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.

Näringsämne
Innehåll
% DRI
Kolhydrater totalt
8,8 g
Socker totalt
8,8 g
Kostfiber
1,5 g
– varav glukos
1,7 g
– varav fruktos
1,7 g
– varav sackaros
5,5 g

Tips från nutritionisten

Användning & serveringstips

  • Servera saften kall i ett glas för en uppfriskande dryck.
  • Skaka flaskan innan servering för att blanda ingredienserna ordentligt.
  • Toppa med en skiva citron eller apelsin för extra smak och färg.
  • Använd saften som bas i smoothies tillsammans med banan och spenat.
  • Inkludera saften i en fruktsallad som dressing för att ge en söt touch.

Förvaring & hållbarhet

Förvara oöppnad saft på en sval, mörk plats. Efter öppning, placera flaskan i kylskåpet och se till att den är väl tillsluten. Håll saften borta från starkt doftande livsmedel för att undvika luktupptag. Låt alltid saften svalna snabbt efter tillagning innan du ställer in den i kylskåpet. Undvik fuktiga ytor för att bevara kvaliteten. Frysning kan påverka texturen, så undvik detta om möjligt.