Bärjuice (osötad)

100 g juice, bärjuice, osötad består av relativt lite kalorier; är rik på vitamin C och mangan; och en bra källa till kalium, vatten, vitamin K och vitamin E. Juice, bärjuice, osötad består till 92,5% av vatten.

33,5 kcal
100 g
Kolhydrater
6,1 g / 100 g
Fett
0,2 g / 100 g
Protein
0,7 g / 100 g
  • Fett 0,2 g
    • varav mättat fett 0,0 g
    • varav enkelomättat fett 0,0 g
    • varav fleromättat fett 0,1 g
  • Kolhydrater 6,1 g
    • varav sockerarter 6,1 g
  • Protein 0,7 g
Rik på
Vitamin C
47% DRI
Rik på
Vitamin K
13% DRI
Rik på
Vitamin E
8% DRI

Näringsinnehåll

DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.

Näringsämne
Innehåll
% DRI
Kolhydrater totalt
6,1 g
Socker totalt
6,1 g
– varav glukos
2,6 g
– varav fruktos
2,6 g
– varav sackaros
0,9 g

Tips från nutritionisten

Användning & serveringstips

  • Servera bärjuicen kall som en uppfriskande dryck.
  • Skiva färsk frukt, som apelsin eller äpple, och lägg i juicen för extra smak.
  • Toppa med färska örter som mynta eller basilika för en aromatisk touch.
  • Blanda juicen i smoothies tillsammans med yoghurt och spenat för en näringsrik frukost.
  • Använd bärjuicen som bas i dressingar till sallader, kombinera med olivolja och balsamvinäger.

Förvaring & hållbarhet

Förvara bärjuicen i kylskåp i en lufttät behållare för att bevara smaken. Håll den åtskild från starkt doftande livsmedel för att undvika luktupptag. Låt juicen svalna snabbt efter tillagning innan du ställer in den i kylskåpet. Håll torra ytor för att undvika fukt och kondens. Frysning kan påverka texturen, så använd gärna juicen inom kort tid efter öppnande för bästa smakupplevelse.