Bärdryck (ProViva, medelvärde, probiotika)

100 g bärdryck, proviva, medelvärde, probiotika består av relativt lite kalorier; är rik på vitamin C; och en bra källa till mangan.

57,7 kcal
100 g
Kolhydrater
12,5 g / 100 g
Fett
0,3 g / 100 g
Protein
0,4 g / 100 g
  • Fett 0,3 g
    • varav mättat fett 0,0 g
    • varav enkelomättat fett 0,1 g
    • varav fleromättat fett 0,1 g
  • Kolhydrater 12,5 g
    • varav sockerarter 11,1 g
  • Protein 0,4 g
  • Fibrer 1,2 g
Rik på
Vitamin C
44% DRI
Rik på
Vitamin E
2% DRI
Rik på
Vitamin K
2% DRI

Näringsinnehåll

DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.

Näringsämne
Innehåll
% DRI
Kolhydrater totalt
12,5 g
Socker totalt
11,1 g
Stärkelse
1,4 g
Kostfiber
1,2 g
– varav glukos
0,2 g
– varav fruktos
0,2 g
– varav sackaros
10,5 g
– varav galaktos
0,0 g

Tips från nutritionisten

Användning & serveringstips

  • Servera bärdrycken kall som en uppfriskande dryck på varma dagar.
  • Skaka flaskan väl innan servering för att blanda ingredienserna ordentligt.
  • Toppa en smoothie med bärdrycken för extra smak och syrlighet.
  • Använd bärdrycken som bas i en fruktsallad eller bowl tillsammans med färska bär och nötter.
  • Blanda bärdrycken med kolsyrat vatten för en lättare, bubblande dryck.

Förvaring & hållbarhet

Förvara bärdrycken i kylskåp efter öppning för att bevara smaken och kvaliteten. Håll flaskan väl försluten för att undvika att den tar åt sig lukter från andra livsmedel. Låt drycken svalna snabbt efter tillagning innan du ställer den i kylskåpet. Undvik att frysa bärdrycken, då kan texturen påverkas negativt. Se till att hålla flaskan torr och undvik kondens för bästa hållbarhet.