Tacoskal

100 g tacoskal består av mycket kalorier; är rik på vitamin E; och en bra källa till kalium, fosfor, magnesium, protein och fibrer.

486,0 kcal
100 g
Kolhydrater
61,0 g / 100 g
Fett
23,5 g / 100 g
Protein
5,5 g / 100 g
  • Fett 23,5 g
    • varav mättat fett 2,0 g
    • varav enkelomättat fett 17,4 g
    • varav fleromättat fett 3,8 g
  • Kolhydrater 61,0 g
    • varav sockerarter 0,9 g
  • Protein 5,5 g
  • Fibrer 4,0 g
Rik på
Kolhydrater
Rik på
Fett
Rik på
Vitamin E
85% DRI

Näringsinnehåll

DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.

Näringsämne
Innehåll
% DRI
Kolhydrater totalt
61,0 g
Socker totalt
0,9 g
Kostfiber
4,0 g
– varav sackaros
0,7 g

Tips från nutritionisten

Användning & serveringstips

  • Skiva tacoskal i klyftor och servera med guacamole och salsa för en smakrik förrätt.
  • Fyll tacoskal med köttfärs, grönsaker och ost för en klassisk taco-middag.
  • Toppa med färsk koriander, limejuice och jalapeños för extra hetta.
  • Servera tacoskal som en del av en taco-bowl med ris, bönor och avokado.
  • Använd tacoskal som bas i en smörgås med skivad kyckling, majonnäs och sallad.

Förvaring & hållbarhet

Förvara tacoskal i en lufttät burk för att undvika fukt och hålla dem krispiga. Placera burken i kylskåpet eller ett svalt kallskafferi. Håll tacoskal åtskilda från starkt doftande livsmedel för att undvika luktupptag. Låt tacoskalen svalna snabbt efter tillagning innan du lägger dem i kylskåp. Undvik kondens genom att hålla ytor torra. Tänk på att frysning kan påverka texturen, så använd dem helst färska.