Grov korvbröd

100 g korvbröd grovt består av mycket kalorier; är rik på fosfor; och en bra källa till kalium, magnesium, folat, protein och fibrer.

264,0 kcal
100 g
Kolhydrater
42,4 g / 100 g
Fett
4,9 g / 100 g
Protein
9,3 g / 100 g
  • Fett 4,9 g
    • varav mättat fett 0,5 g
    • varav enkelomättat fett 1,9 g
    • varav fleromättat fett 1,2 g
  • Kolhydrater 42,4 g
    • varav sockerarter 6,1 g
  • Protein 9,3 g
  • Fibrer 5,6 g
Rik på
Fosfor
26% DRI
Rik på
Niacin (B3)
22% DRI
Rik på
Magnesium
16% DRI

Näringsinnehåll

DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.

Näringsämne
Innehåll
% DRI
Kolhydrater totalt
42,4 g
Socker totalt
6,1 g
Kostfiber
5,6 g

Tips från nutritionisten

Användning & serveringstips

  • Skiva korvbrödet och fyll det med din favoritkorv för en klassisk korv med bröd.
  • Toppa med senap, ketchup eller majonnäs för extra smak.
  • Servera korvbrödet varmt tillsammans med en fräsch sallad för en lättare måltid.
  • Hacka korvbrödet i mindre bitar och använd det som krutonger i en soppa eller gryta.
  • Fyll korvbrödet med grönsaker som tomat, gurka och lök för en mättande vegovariant.

Förvaring & hållbarhet

Förvara korvbrödet i en lufttät burk eller plastpåse för att bevara färskheten. Håll det i kylskåp för att förlänga hållbarheten. Låt brödet svalna helt efter tillagning innan du lägger det i kylskåpet. Håll det borta från starkt doftande livsmedel för att undvika luktupptag. Undvik fuktiga ytor, eftersom de kan göra brödet mjukt. Frysning kan påverka texturen, så om du fryser brödet, se till att packa det väl för att undvika frostskador.