Korvbröd

100 g korvbröd består av mycket kalorier; är rik på tiamin; och en bra källa till fosfor, folat, protein, fibrer och niacin.

285,0 kcal
100 g
Kolhydrater
51,2 g / 100 g
Fett
4,1 g / 100 g
Protein
8,1 g / 100 g
  • Fett 4,1 g
    • varav mättat fett 0,8 g
    • varav enkelomättat fett 1,2 g
    • varav fleromättat fett 0,8 g
  • Kolhydrater 51,2 g
    • varav sockerarter 6,0 g
  • Protein 8,1 g
  • Fibrer 4,2 g
Rik på
Kolhydrater
Rik på
Tiamin (B1)
20% DRI
Rik på
Niacin (B3)
15% DRI

Näringsinnehåll

DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.

Näringsämne
Innehåll
% DRI
Kolhydrater totalt
51,2 g
Socker totalt
6,0 g
Kostfiber
4,2 g

Tips från nutritionisten

Användning & serveringstips

  • Skiva korvbrödet och fyll det med din favoritkorv för en klassisk korv med bröd.
  • Toppa med senap, ketchup eller majonnäs för extra smak.
  • Servera korvbrödet varmt tillsammans med en fräsch sallad för en lättare måltid.
  • Hacka korvbrödet i bitar och använd det som krutonger i en soppa eller gryta.
  • Fyll korvbrödet med grönsaker som sallad, tomat och lök för en mättande lunch.

Förvaring & hållbarhet

Förvara korvbröd i en lufttät burk eller plastpåse för att hålla dem färska. Placera dem i kylskåpet för att förlänga hållbarheten. Håll dem borta från starkt doftande livsmedel för att undvika luktupptag. Låt korvbröden svalna helt innan du lägger dem i kylskåpet efter tillagning. Undvik fuktiga ytor för att bevara texturen. Frysning kan påverka konsistensen, så använd detta alternativ endast om det är nödvändigt.