Grov hamburgerbröd

100 g hamburgerbröd grovt består av mycket kalorier; är rik på fosfor och fibrer; och en bra källa till kalium, magnesium, folat och protein.

263,0 kcal
100 g
Kolhydrater
43,0 g / 100 g
Fett
5,0 g / 100 g
Protein
7,5 g / 100 g
  • Fett 5,0 g
    • varav mättat fett 0,4 g
    • varav enkelomättat fett 2,1 g
    • varav fleromättat fett 1,2 g
  • Kolhydrater 43,0 g
    • varav sockerarter 5,1 g
  • Protein 7,5 g
  • Fibrer 7,3 g
Rik på
Fosfor
23% DRI
Rik på
Tiamin (B1)
16% DRI
Rik på
Magnesium
16% DRI

Näringsinnehåll

DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.

Näringsämne
Innehåll
% DRI
Kolhydrater totalt
43,0 g
Socker totalt
5,1 g
Kostfiber
7,3 g

Tips från nutritionisten

Användning & serveringstips

  • Skiva hamburgerbrödet och rosta det lätt för extra smak.
  • Servera brödet som bas i hamburgare med kött, grönsaker och såser som senap eller majonnäs.
  • Toppa med färska örter som basilika eller ruccola för en fräsch touch.
  • Använd brödet i smörgåsar med pålägg som kaviar, avokado eller skinka.
  • Fyll brödet med sallad, bönor och dressing för en mättande bowl.

Förvaring & hållbarhet

Förvara hamburgerbrödet i en lufttät burk eller plastpåse för att hålla det fräscht. Placera det i kylskåpet för längre hållbarhet. Håll brödet borta från starkt doftande livsmedel för att undvika luktupptag. Låt brödet svalna snabbt efter tillagning innan du lägger det i kylskåp. Håll ytor torra för att motverka mögel. Frysning kan påverka texturen, så använd gärna brödet direkt efter inköp eller efter kort tids förvaring.