Vitt glutenfritt tortillabröd

100 g bröd vitt tortilla glutenfritt består av mycket kalorier; är rik på fosfor och fibrer; och en bra källa till kalium, kalcium, protein och järn.

252,0 kcal
100 g
Kolhydrater
41,1 g / 100 g
Fett
4,3 g / 100 g
Protein
6,4 g / 100 g
  • Fett 4,3 g
    • varav mättat fett 1,6 g
    • varav enkelomättat fett 2,0 g
    • varav fleromättat fett 0,6 g
  • Kolhydrater 41,1 g
    • varav sockerarter 4,0 g
  • Protein 6,4 g
  • Fibrer 11,2 g
Rik på
Fosfor
20% DRI
Rik på
Vitamin E
10% DRI
Rik på
Tiamin (B1)
9% DRI

Näringsinnehåll

DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.

Näringsämne
Innehåll
% DRI
Kolhydrater totalt
41,1 g
Socker totalt
4,0 g
Kostfiber
11,2 g
Fullkorn
5,0 g

Tips från nutritionisten

Användning & serveringstips

  • Skiva brödet och använd det som bas för smörgåsar med pålägg som avokado, kalkon eller hummus.
  • Servera brödet varmt som tillbehör till soppor eller grytor för en extra mättande känsla.
  • Toppa med färska örter som basilika eller gräslök för att ge en fräsch smak.
  • Hacka brödet i bitar och använd det som krutonger i sallader eller soppor.
  • Fyll brödet med grönsaker, bönor och såser för att skapa en läcker wrap eller burrito.

Förvaring & hållbarhet

Förvara brödet i en lufttät burk för att hålla det fräscht längre. Håll det i kylskåp om du inte planerar att äta det inom kort. Undvik att placera brödet nära starkt doftande livsmedel, då det kan ta upp lukt. Låt brödet svalna helt innan du lägger det i kylskåpet efter tillagning. Håll ytor torra för att undvika kondens och mögel. Frysning kan påverka texturen, så om du fryser brödet, se till att packa det väl för att bevara smaken.