Fullkornsbröd graham (med mjölk, fibrer, cirka 5 % fett)

100 g bröd fullkorn graham m. mjölk fibrer ca 5% består av mycket kalorier; är rik på fosfor och fullkorn; och en bra källa till kalium, magnesium, folat och protein.

279,0 kcal
100 g
Kolhydrater
46,1 g / 100 g
Fett
5,2 g / 100 g
Protein
8,9 g / 100 g
  • Fett 5,2 g
    • varav mättat fett 1,0 g
    • varav enkelomättat fett 1,6 g
    • varav fleromättat fett 1,0 g
  • Kolhydrater 46,1 g
    • varav sockerarter 1,9 g
  • Protein 8,9 g
  • Fibrer 4,9 g
Rik på
Fosfor
40% DRI
Rik på
Tiamin (B1)
25% DRI
Rik på
Järn
20% DRI

Näringsinnehåll

DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.

Näringsämne
Innehåll
% DRI
Kolhydrater totalt
46,1 g
Socker totalt
1,9 g
Kostfiber
4,9 g
Fullkorn
37,0 g

Tips från nutritionisten

Användning & serveringstips

  • Skiva brödet och servera det som smörgås med pålägg som ost, skinka eller avokado.
  • Toppa med färska örter som gräslök eller dill för extra smak.
  • Halvera brödet och använd det som bas i en sallad eller bowl.
  • Servera rostat med ett lager av majonnäs och kaviar för en lyxig macka.
  • Strimla brödet och använd det som krutonger i soppor eller grytor.

Förvaring & hållbarhet

Förvara brödet i en lufttät burk eller plastpåse för att hålla det fräscht. Placera det i kylskåpet för längre hållbarhet. Håll brödet borta från starkt doftande livsmedel för att undvika luktupptag. Låt brödet svalna helt innan du lägger det i kylskåpet efter tillagning. Håll brödet på torra ytor för att undvika fukt och kondens. Tänk på att frysning kan påverka texturen, så om du fryser brödet, skär det i skivor först för enklare upptining.