Stekt sojaproteinfärs

100 g sojaprotein färs stekt består av mycket kalorier; är rik på kalium, fosfor, kalcium, magnesium, folat och protein.

252,0 kcal
100 g
Kolhydrater
7,2 g / 100 g
Fett
13,0 g / 100 g
Protein
22,9 g / 100 g
  • Fett 13,0 g
    • varav mättat fett 1,6 g
    • varav enkelomättat fett 7,5 g
    • varav fleromättat fett 3,4 g
  • Kolhydrater 7,2 g
  • Protein 22,9 g
  • Fibrer 8,0 g
Rik på
Protein
Rik på
Fosfor
43% DRI
Rik på
Folat
38% DRI

Näringsinnehåll

DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.

Näringsämne
Innehåll
% DRI
Kolhydrater totalt
7,2 g
Kostfiber
8,0 g

Tips från nutritionisten

Användning & serveringstips

  • Skiva den stekta sojafärsen och lägg på en macka med senap och grönsaker.
  • Toppa en sallad med hackad sojafärs, avokado och citron för extra fräschör.
  • Blanda i en bowl med ris, grönsaker och soja för en smakrik måltid.
  • Servera varm i tacos med salsa, guacamole och färska örter.
  • Strimla sojafärsen och använd i ramen tillsammans med buljong och nudlar.

Förvaring & hållbarhet

Förvara stekt sojafärs i en lufttät burk i kylskåpet för att bevara smaken. Låt den svalna snabbt efter tillagning innan du stänger burken. Håll den åtskild från starkt doftande livsmedel för att undvika luktupptag. Om du fryser in sojafärsen, tänk på att texturen kan förändras vid upptining. Se till att hålla torra ytor för att motverka fukt och kondens.