Ugnsstekta bullar av soja- och veteprotein

100 g soja- och veteprotein bullar ugnsstekta består av mycket kalorier; är rik på kalium, fosfor, folat och protein; och en bra källa till kalcium och magnesium.

216,0 kcal
100 g
Kolhydrater
10,8 g / 100 g
Fett
8,8 g / 100 g
Protein
20,1 g / 100 g
  • Fett 8,8 g
    • varav mättat fett 0,7 g
    • varav enkelomättat fett 4,8 g
    • varav fleromättat fett 2,9 g
  • Kolhydrater 10,8 g
    • varav sockerarter 0,4 g
  • Protein 20,1 g
  • Fibrer 6,3 g
Rik på
Protein
Rik på
Vitamin E
42% DRI
Rik på
Folat
31% DRI

Näringsinnehåll

DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.

Näringsämne
Innehåll
% DRI
Kolhydrater totalt
10,8 g
Socker totalt
0,4 g
Kostfiber
6,3 g
– varav sackaros
0,1 g

Tips från nutritionisten

Användning & serveringstips

  • Skiva bullarna och servera dem på en macka med avokado och tomat.
  • Hacka bullarna och blanda i en sallad med spenat, gurka och fetaost.
  • Strimla bullarna och använd som fyllning i en wrap tillsammans med hummus och grönsaker.
  • Värm bullarna i ugnen och servera dem varma med senap eller majonnäs som dipp.
  • Toppa bullarna med färska örter som dill eller gräslök för extra smak.

Förvaring & hållbarhet

Förvara bullarna i en lufttät burk i kylskåpet för att bevara fräschören. Håll dem borta från starkt doftande livsmedel för att undvika luktupptag. Låt bullarna svalna helt innan du lägger dem i kylskåpet efter tillagning. Undvik fuktiga ytor för att förhindra kondens. Frysning kan påverka texturen, så använd detta alternativ endast om det är nödvändigt.