Stekt baconimitation av soja- och veteprotein

100 g soja- och veteprotein baconimitation stekt består av mycket kalorier; är rik på kalium, fosfor, folat och järn; och en bra källa till kalcium och magnesium, men innehåller mycket salt.

238,0 kcal
100 g
Kolhydrater
7,1 g / 100 g
Fett
13,3 g / 100 g
Protein
20,8 g / 100 g
  • Fett 13,3 g
    • varav mättat fett 1,0 g
    • varav enkelomättat fett 7,3 g
    • varav fleromättat fett 4,4 g
  • Kolhydrater 7,1 g
    • varav sockerarter 1,8 g
  • Protein 20,8 g
  • Fibrer 3,6 g
Rik på
Protein
Rik på
Tiamin (B1)
100% DRI
Rik på
Järn
100% DRI

Näringsinnehåll

DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.

Näringsämne
Innehåll
% DRI
Kolhydrater totalt
7,1 g
Socker totalt
1,8 g
Kostfiber
3,6 g
– varav sackaros
0,2 g

Tips från nutritionisten

Användning & serveringstips

  • Skiva baconimitationen och lägg på en varm macka med avokado och tomat.
  • Strimla och blanda i en sallad med spenat, rödlök och en senapsdressing.
  • Servera som topping på ramen tillsammans med grönsaker och soja.
  • Halvera bitarna och grilla dem för en smakrik tillbehör till grillade grönsaker.
  • Toppa en bowl med quinoa, rostade grönsaker och baconimitationen för extra smak.

Förvaring & hållbarhet

Förvara stekt soja- och veteprotein baconimitation i en lufttät burk i kylskåpet. Håll emballaget stängt för att undvika luktupptag från andra livsmedel. Låt alltid maten svalna snabbt innan du lägger den i kylskåpet för att bevara kvaliteten. Håll ytor torra för att undvika kondens. Frysning kan påverka texturen, så använd detta alternativ endast om det är nödvändigt.