Skinkpålägg (låg fetthalt, 2 % fett)

100 g skinkpålägg, låg fetthalt, 2 % fett består av måttligt med kalorier; är rik på protein, krom och niacin; och en bra källa till kalium, fosfor och selen.

107,6 kcal
100 g
Kolhydrater
0,1 g / 100 g
Fett
2,0 g / 100 g
Protein
22,0 g / 100 g
  • Fett 2,0 g
    • varav mättat fett 0,7 g
    • varav enkelomättat fett 0,8 g
    • varav fleromättat fett 0,2 g
  • Kolhydrater 0,1 g
    • varav sockerarter 0,1 g
  • Protein 22,0 g
Rik på
Protein
Rik på
Niacin (B3)
25% DRI
Rik på
Fosfor
19% DRI

Näringsinnehåll

DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.

Näringsämne
Innehåll
% DRI
Kolhydrater totalt
0,1 g
Socker totalt
0,1 g
– varav glukos
0,1 g

Tips från nutritionisten

Användning & serveringstips

  • Skiva skinkpålägget tunt och lägg på smörgåsar med senap och rucola.
  • Toppa en sallad med strimlad skinkpålägg, körsbärstomater och fetaost.
  • Servera skinkpålägg i wraps tillsammans med avokado och grönsaker.
  • Hacka skinkpålägg och blanda i en omelett med spenat och ost.
  • Använd skinkpålägg som fyllning i pitabröd med tzatziki och grönsaker.

Förvaring & hållbarhet

Förvara skinkpålägg i kylskåp, antingen i sin förpackning eller i en lufttät burk efter att den öppnats. Håll det borta från starkt doftande livsmedel för att undvika luktupptag. Låt skinkpålägget svalna snabbt efter tillagning innan du lägger det i kylskåpet. Håll ytor torra för att förhindra kondens. Frysning kan påverka texturen, så använd det helst färskt.