Pannbiff, rå (fryst)

100 g pannbiff rå frysvara består av mycket kalorier; är rik på fosfor, protein, niacin och zink; och en bra källa till kalium och järn, men innehåller mycket mättat fett.

204,0 kcal
100 g
Kolhydrater
5,6 g / 100 g
Fett
14,4 g / 100 g
Protein
13,2 g / 100 g
  • Fett 14,4 g
    • varav mättat fett 6,0 g
    • varav enkelomättat fett 6,7 g
    • varav fleromättat fett 0,9 g
  • Kolhydrater 5,6 g
    • varav sockerarter 0,8 g
  • Protein 13,2 g
  • Fibrer 0,3 g
Rik på
Vitamin B12
56% DRI
Rik på
Vitamin B6
26% DRI
Rik på
Niacin (B3)
25% DRI

Näringsinnehåll

DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.

Näringsämne
Innehåll
% DRI
Kolhydrater totalt
5,6 g
Socker totalt
0,8 g
Kostfiber
0,3 g
– varav sackaros
0,1 g

Tips från nutritionisten

Användning & serveringstips

  • Forma pannbiffen till biffar och stek dem gyllenbruna för en saftig middag.
  • Servera pannbiffen varm med potatismos och gräddsås för en klassisk måltid.
  • Skiva pannbiffen tunt och lägg på en baguette med senap och inlagd gurka för en smakrik smörgås.
  • Toppa pannbiffen med färsk gräslök och peppar för extra smak vid servering.
  • Använd pannbiffen i en sallad med grönsaker, fetaost och olivolja för en fräsch lunch.

Förvaring & hållbarhet

Förvara pannbiffen i frysen om den är oöppnad. Håll den i sin originalförpackning eller lägg den i en lufttät plastpåse. Om du har tinat pannbiffen, använd den inom kort tid och låt den svalna snabbt innan du lägger den i kylskåpet. Håll den borta från starkt doftande livsmedel för att undvika luktupptag. Tänk på att frysning kan påverka texturen, så undvik att frysa in pannbiff som redan har tillagats.