Knackkorv med ost

100 g knackkorv, ost består av mycket kalorier; är rik på protein och selen; och en bra källa till kalium, fosfor, kalcium och niacin, men innehåller mycket mättat fett.

235,8 kcal
100 g
Kolhydrater
1,3 g / 100 g
Fett
17,7 g / 100 g
Protein
12,5 g / 100 g
  • Fett 17,7 g
    • varav mättat fett 7,1 g
    • varav enkelomättat fett 7,3 g
    • varav fleromättat fett 2,0 g
  • Kolhydrater 1,3 g
    • varav sockerarter 1,3 g
  • Protein 12,5 g
Rik på
Fett
Rik på
Tiamin (B1)
33% DRI
Rik på
Vitamin B12
26% DRI

Näringsinnehåll

DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.

Näringsämne
Innehåll
% DRI
Kolhydrater totalt
1,3 g
Socker totalt
1,3 g
– varav glukos
1,2 g

Tips från nutritionisten

Användning & serveringstips

  • Skiva knackkorven och servera på en smörgås med senap och inlagd gurka.
  • Hacka knackkorven i bitar och blanda i en varm pastasallad med grönsaker och olivolja.
  • Grilla knackkorven och servera med en fräsch sallad, toppad med citron och dill.
  • Strimla knackkorven och använd som fyllning i tacos tillsammans med avokado och salsa.
  • Halvera knackkorven och lägg den på en pizza med tomatsås, mozzarella och färska örter.

Förvaring & hållbarhet

Förvara oöppnad knackkorv i kylskåp. Håll den i sitt originalemballage för att bevara smaken. Om du har öppnat paketet, lägg korven i en lufttät burk för att förhindra uttorkning. Håll korven borta från starkt doftande livsmedel för att undvika luktupptag. Låt alltid tillagad korv svalna snabbt innan du lägger den i kylskåpet. Frysning kan påverka texturen, så undvik detta om möjligt för bästa smakupplevelse.