Knackkorv av broiler (15 % fett)

100 g knackkorv av broiler, 15 % fett består av måttligt med kalorier; är rik på vitamin K, protein och niacin; och en bra källa till kalium, fosfor och selen.

195,9 kcal
100 g
Kolhydrater
1,0 g / 100 g
Fett
15,2 g / 100 g
Protein
13,7 g / 100 g
  • Fett 15,2 g
    • varav mättat fett 4,8 g
    • varav enkelomättat fett 6,4 g
    • varav fleromättat fett 2,9 g
  • Kolhydrater 1,0 g
    • varav sockerarter 1,0 g
  • Protein 13,7 g
  • Fibrer 1,1 g
Rik på
Vitamin K
56% DRI
Rik på
Vitamin B12
29% DRI
Rik på
Niacin (B3)
22% DRI

Näringsinnehåll

DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.

Näringsämne
Innehåll
% DRI
Kolhydrater totalt
1,0 g
Socker totalt
1,0 g
Stärkelse
0,0 g
Kostfiber
1,1 g
– varav glukos
1,0 g

Tips från nutritionisten

Användning & serveringstips

  • Skiva knackkorven och servera den kall på en smörgås med senap och inlagd gurka.
  • Stek korven lätt och lägg den i en varm baguette med majonnäs och riven kål.
  • Hacka knackkorven i små bitar och blanda i en pastasallad med olivolja, citron och färska örter.
  • Grilla korven och servera den med rostad paprika och tzatziki som tillbehör.
  • Toppa en pizza med skivor av knackkorv, champinjoner och mozzarella för en smakrik måltid.

Förvaring & hållbarhet

Förvara oöppnad knackkorv i kylskåp, gärna i sitt originalemballage. Om du har öppnat förpackningen, lägg korven i en lufttät burk för att bevara smaken. Håll alltid korven borta från starkt doftande livsmedel för att undvika luktupptag. Låt korven svalna snabbt efter tillagning innan du lägger den i kylskåpet. Håll ytor torra för att undvika kondens. Frysning kan påverka texturen, så använd detta alternativ endast om det är nödvändigt.