Kebabtallrik (med pommes frites)

100 g kebabtallrik m. pommes frites består av mycket kalorier; är rik på vitamin E; och en bra källa till kalium, fosfor, protein, niacin och zink.

237,0 kcal
100 g
Kolhydrater
15,2 g / 100 g
Fett
16,6 g / 100 g
Protein
6,4 g / 100 g
  • Fett 16,6 g
    • varav mättat fett 4,7 g
    • varav enkelomättat fett 8,9 g
    • varav fleromättat fett 2,1 g
  • Kolhydrater 15,2 g
    • varav sockerarter 1,1 g
  • Protein 6,4 g
  • Fibrer 1,4 g
Rik på
Vitamin E
20% DRI
Rik på
Niacin (B3)
14% DRI
Rik på
Vitamin B6
13% DRI

Näringsinnehåll

DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.

Näringsämne
Innehåll
% DRI
Kolhydrater totalt
15,2 g
Socker totalt
1,1 g
Kostfiber
1,4 g
– varav sackaros
0,1 g

Tips från nutritionisten

Användning & serveringstips

  • Servera kebabtallriken varm tillsammans med nyfriterade pommes frites för bästa smakupplevelse.
  • Skiva köttet i tunna bitar och lägg det på ett pitabröd med grönsaker som tomat, gurka och rödlök.
  • Toppa med en klick vitlökssås eller stark sås för extra smak.
  • Inkludera färska örter som persilja eller mynta för att fräscha upp rätten.
  • Servera kebabtallriken i en skål med sallad och dressing för en lättare måltid.

Förvaring & hållbarhet

Förvara kebabtallriken i kylskåp i en lufttät behållare för att bevara smaken och texturen. Låt maten svalna snabbt innan du stänger den i behållaren. Håll den borta från starkt doftande livsmedel för att undvika luktupptag. Om du fryser kebabtallriken, tänk på att detta kan påverka texturen negativt. Se till att emballaget är tätt för att undvika frostskador.