Grillade ugnsstekta revbensspjäll av gris

100 g gris revbensspjäll ugnsstekt grillat består av mycket kalorier; är rik på fosfor, protein, niacin och zink; och en bra källa till kalium och selen, men innehåller mycket mättat fett.

294,0 kcal
100 g
Kolhydrater
2,2 g / 100 g
Fett
24,4 g / 100 g
Protein
16,9 g / 100 g
  • Fett 24,4 g
    • varav mättat fett 9,3 g
    • varav enkelomättat fett 11,6 g
    • varav fleromättat fett 2,4 g
  • Kolhydrater 2,2 g
    • varav sockerarter 1,9 g
  • Protein 16,9 g
Rik på
Fett
Rik på
Tiamin (B1)
74% DRI
Rik på
Niacin (B3)
38% DRI

Näringsinnehåll

DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.

Näringsämne
Innehåll
% DRI
Kolhydrater totalt
2,2 g
Socker totalt
1,9 g

Tips från nutritionisten

Användning & serveringstips

  • Skiva revbensspjällen i tunna skivor för att servera på macka.
  • Toppa med senap och inlagd gurka för extra smak.
  • Servera varma klyftor av revbensspjäll med en fräsch sallad som tillbehör.
  • Hacka köttet och använd det i en smakrik ramen eller noodle bowl.
  • Grilla revbensspjällen ytterligare för en krispig yta innan servering.

Förvaring & hållbarhet

Förvara revbensspjällen i kylskåp, antingen i sin originalförpackning eller i en lufttät burk. Håll dem åtskilda från starkt doftande livsmedel för att undvika luktupptag. Låt alltid köttet svalna snabbt efter tillagning innan du lägger det i kylskåpet. Håll ytor torra för att motverka fukt och kondens. Frysning kan påverka texturen, så om du fryser in dem, se till att de är väl inslagna.