Stekt biff à la Lindström (hemlagad)

100 g biff à la lindström stekt hemlagad består av måttligt med kalorier; är rik på protein och zink; och en bra källa till kalium, fosfor, jod och niacin.

148,0 kcal
100 g
Kolhydrater
6,1 g / 100 g
Fett
8,1 g / 100 g
Protein
12,3 g / 100 g
  • Fett 8,1 g
    • varav mättat fett 3,1 g
    • varav enkelomättat fett 3,7 g
    • varav fleromättat fett 0,8 g
  • Kolhydrater 6,1 g
    • varav sockerarter 2,9 g
  • Protein 12,3 g
  • Fibrer 0,7 g
Rik på
Vitamin B12
28% DRI
Rik på
Zink
21% DRI
Rik på
Niacin (B3)
16% DRI

Näringsinnehåll

DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.

Näringsämne
Innehåll
% DRI
Kolhydrater totalt
6,1 g
Socker totalt
2,9 g
Kostfiber
0,7 g
– varav sackaros
2,5 g

Tips från nutritionisten

Användning & serveringstips

  • Skiva biffen i tunna skivor och servera på en smörgås med senap och inlagd gurka.
  • Hacka biffen och blanda i en sallad med ruccola, körsbärstomater och en dressing av olivolja och citron.
  • Servera varm med potatismos och lingonsylt för en klassisk måltid.
  • Strimla biffen och använd den som fyllning i tortillabröd tillsammans med avokado och salsa.
  • Toppa en bowl med ris, grönsaker och skivad biff för en mättande lunch.

Förvaring & hållbarhet

Förvara stekt biff à la Lindström i en lufttät burk i kylskåp för att bevara smaken. Låt biffen svalna snabbt efter tillagning innan du stänger burken. Håll den åtskild från starkt doftande livsmedel för att undvika luktupptag. Om du fryser in biffen, tänk på att texturen kan påverkas vid upptining, så använd den helst inom kort tid efter tillagning. Se till att hålla ytor torra för att undvika kondens.