Grekisk salladsdressing (med rypsolja, 25 % fett, Felix)

100 g salladsdressing med rypsolja, grekisk, felix, 25 % fett består av mycket kalorier; är rik på vitamin K och vitamin E.

251,0 kcal
100 g
Kolhydrater
7,1 g / 100 g
Fett
25,0 g / 100 g
Protein
0,1 g / 100 g
  • Fett 25,0 g
    • varav mättat fett 1,4 g
    • varav enkelomättat fett 14,6 g
    • varav fleromättat fett 8,3 g
  • Kolhydrater 7,1 g
    • varav sockerarter 4,5 g
  • Protein 0,1 g
  • Fibrer 0,1 g
Rik på
Fett
Rik på
Vitamin K
52% DRI
Rik på
Vitamin E
39% DRI

Näringsinnehåll

DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.

Näringsämne
Innehåll
% DRI
Kolhydrater totalt
7,1 g
Socker totalt
4,5 g
Stärkelse
2,6 g
Kostfiber
0,1 g
– varav glukos
0,1 g
– varav fruktos
0,1 g
– varav sackaros
4,4 g

Tips från nutritionisten

Användning & serveringstips

  • Skaka flaskan väl innan användning för att blanda ingredienserna.
  • Servera kall som dressing på en fräsch grönsallad med tomater, gurka och rödlök.
  • Toppa en macka med salladsdressing och lägg till skivor av avokado och räkor.
  • Använd dressingen som marinad för grillade grönsaker eller kyckling för extra smak.
  • Häll över en bowl med quinoa, spenat och fetaost för en smakrik måltid.

Förvaring & hållbarhet

Förvara salladsdressingen i kylskåp efter öppning. Se till att korken är ordentligt stängd för att undvika att den tar upp lukt från andra livsmedel. Håll den borta från starkt doftande varor som lök eller vitlök. Låt alltid dressingen svalna snabbt efter tillagning innan du sätter den i kylskåpet. Håll flaskan torr och undvik kondens för att bevara kvaliteten. Frysning rekommenderas inte, då det kan påverka texturen negativt.