Fransk salladsdressing med rypsolja (47 % fett, Saarioinen)

100 g salladsdressing med rypsolja, fransk, saarioinen, 47 % fett består av mycket kalorier; är rik på vitamin K och vitamin E.

448,0 kcal
100 g
Kolhydrater
6,9 g / 100 g
Fett
47,0 g / 100 g
Protein
0,2 g / 100 g
  • Fett 47,0 g
    • varav mättat fett 2,7 g
    • varav enkelomättat fett 27,5 g
    • varav fleromättat fett 15,5 g
  • Kolhydrater 6,9 g
    • varav sockerarter 6,4 g
  • Protein 0,2 g
  • Fibrer 0,3 g
Rik på
Fett
Rik på
Vitamin K
94% DRI
Rik på
Vitamin E
74% DRI

Näringsinnehåll

DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.

Näringsämne
Innehåll
% DRI
Kolhydrater totalt
6,9 g
Socker totalt
6,4 g
Stärkelse
0,5 g
Kostfiber
0,3 g
– varav glukos
0,0 g
– varav fruktos
0,0 g
– varav sackaros
6,3 g

Tips från nutritionisten

Användning & serveringstips

  • Skaka flaskan ordentligt innan användning för att blanda ingredienserna väl.
  • Servera salladsdressingen kall som en smakrik topping på grönsallader eller råkost.
  • Toppa grillade grönsaker med dressingen för extra smak och saftighet.
  • Blanda dressingen med pasta och grönsaker för en fräsch pastasallad.
  • Använd dressingen som dip till grönsaksstavar eller bröd vid mingel och fester.

Förvaring & hållbarhet

Förvara salladsdressingen i kylskåp efter öppning för att bevara smaken. Håll flaskan väl försluten för att undvika att den tar åt sig lukt från andra livsmedel. Låt dressingen svalna snabbt efter tillagning innan du ställer in den i kylskåpet. Undvik att frysa dressingen, eftersom detta kan påverka dess konsistens och smak negativt. Håll alltid flaskan torr och ren för bästa hållbarhet.