Måltidsersättning, proteinrik stång (ca 30 % protein)

100 g måltidsersättning, proteinrik stång, medelvärde, ca 30 % protein består av mycket kalorier; är rik på kalium, kalcium, koppar och protein; och en bra källa till fosfor och fibrer, men innehåller mycket socker och mättat fett.

405,8 kcal
100 g
Kolhydrater
47,7 g / 100 g
Fett
10,5 g / 100 g
Protein
27,4 g / 100 g
  • Fett 10,5 g
    • varav mättat fett 5,7 g
    • varav enkelomättat fett 2,7 g
    • varav fleromättat fett 0,3 g
  • Kolhydrater 47,7 g
    • varav sockerarter 47,7 g
  • Protein 27,4 g
  • Fibrer 4,0 g
Rik på
Protein
Rik på
Kalcium
76% DRI
Rik på
Kalium
22% DRI

Näringsinnehåll

DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.

Näringsämne
Innehåll
% DRI
Kolhydrater totalt
47,7 g
Socker totalt
47,7 g
Kostfiber
4,0 g
– varav glukos
19,0 g
– varav fruktos
18,0 g
– varav sackaros
6,8 g

Tips från nutritionisten

Användning & serveringstips

  • Skär måltidsersättningen i skivor och servera som ett snabbt mellanmål.
  • Toppa med jordnötssmör eller mandelsmör för extra smak och textur.
  • Hacka och blanda i en sallad för att öka proteinhalten.
  • Servera kallt eller rumstempererat för bästa smakupplevelse.
  • Använd som pålägg på knäckebröd med lite kaviar eller senap för en mättande macka.

Förvaring & hållbarhet

Förvara måltidsersättningen i sin förpackning eller i en lufttät burk för att bevara smaken. Placera den i kylskåpet för att hålla den fräsch längre. Håll den borta från starkt doftande livsmedel för att undvika luktupptag. Låt stången svalna helt innan du lägger den i kylskåpet efter tillagning. Håll ytor torra för att undvika fukt och kondens, vilket kan påverka kvaliteten. Frysning kan förändra texturen, så undvik detta om möjligt.