Tofuparfaitglass (sojabaserad, Tofuline, vanilj)

100 g glass, tofuparfait, sojabaserad, tofuline, vanilj består av mycket kalorier, men innehåller mycket mättat fett.

200,7 kcal
100 g
Kolhydrater
21,4 g / 100 g
Fett
12,0 g / 100 g
Protein
1,8 g / 100 g
  • Fett 12,0 g
    • varav mättat fett 5,9 g
    • varav enkelomättat fett 4,4 g
    • varav fleromättat fett 1,1 g
  • Kolhydrater 21,4 g
    • varav sockerarter 19,8 g
  • Protein 1,8 g
  • Fibrer 0,1 g
Rik på
Vitamin E
6% DRI
Rik på
Fosfor
4% DRI
Rik på
Järn
3% DRI

Näringsinnehåll

DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.

Näringsämne
Innehåll
% DRI
Kolhydrater totalt
21,4 g
Socker totalt
19,8 g
Stärkelse
0,0 g
Kostfiber
0,1 g
– varav glukos
1,4 g
– varav sackaros
18,0 g
– varav maltos
0,3 g

Tips från nutritionisten

Användning & serveringstips

  • Skiva glass tofuparfaiten och servera den i skålar för en läcker dessert.
  • Toppa med färska bär som hallon eller blåbär för extra smak och färg.
  • Servera med en klick vispad grädde eller kokosgrädde för en krämig konsistens.
  • Strö över hackad mörk choklad eller nötter för en knaprig textur.
  • Använd glass tofuparfaiten som fyllning i en fruktsallad eller smoothie bowl.

Förvaring & hållbarhet

Förvara glass tofuparfaiten i frysen i sin originalförpackning för att bevara smaken. Om du har öppnat förpackningen, placera den i en lufttät burk för att undvika luktupptag från andra livsmedel. Håll den borta från starkt doftande varor som lök och vitlök. Låt alltid parfaiten svalna helt innan du sätter in den i frysen igen efter tillagning. Håll ytor torra för att undvika kondens och isbildning. Tänk på att frysning kan påverka texturen, så njut av den helst inom kort tid efter att du öppnat förpackningen.