Hamburgerbröd

100 g hamburgerbröd består av mycket kalorier, och är en bra källa till fosfor, folat, protein, fibrer, vitamin E och tiamin.

290,0 kcal
100 g
Kolhydrater
47,0 g / 100 g
Fett
6,8 g / 100 g
Protein
8,0 g / 100 g
  • Fett 6,8 g
    • varav mättat fett 0,5 g
    • varav enkelomättat fett 2,9 g
    • varav fleromättat fett 1,6 g
  • Kolhydrater 47,0 g
    • varav sockerarter 7,7 g
  • Protein 8,0 g
  • Fibrer 3,5 g
Rik på
Fosfor
12% DRI
Rik på
Tiamin (B1)
10% DRI
Rik på
Folat
9% DRI

Näringsinnehåll

DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.

Näringsämne
Innehåll
% DRI
Kolhydrater totalt
47,0 g
Socker totalt
7,7 g
Kostfiber
3,5 g
– varav sackaros
0,1 g

Tips från nutritionisten

Användning & serveringstips

  • Skiva hamburgerbrödet och rosta det lätt för en krispig yta.
  • Servera brödet varmt med hamburgare, kyckling eller vegetariska alternativ.
  • Toppa med färska grönsaker som sallad, tomat och lök för extra smak och textur.
  • Smaksätt med senap, ketchup eller majonnäs för en klassisk kombination.
  • Använd brödet som bas i en macka med pålägg som ost, skinka eller avokado.

Förvaring & hållbarhet

Förvara hamburgerbröden i en lufttät burk eller plastpåse för att bevara färskheten. Håll dem i kylskåp om du inte planerar att äta dem inom kort. Låt bröden svalna helt innan du lägger dem i kylskåpet för att undvika kondens. Håll bröden borta från starkt doftande livsmedel för att undvika luktupptag. Frysning är ett alternativ, men var medveten om att det kan påverka texturen negativt när de tinas upp.