Stekt pulled sojaprotein (fryst, Oumph®)

100 g sojaprotein pulled sojaprotein stekt frysvara typ oumph® består av relativt lite kalorier; är rik på fosfor, magnesium, folat och protein; och en bra källa till kalium och kalcium.

97,0 kcal
100 g
Kolhydrater
0,0 g / 100 g
Fett
0,5 g / 100 g
Protein
19,7 g / 100 g
  • Fett 0,5 g
    • varav mättat fett 0,1 g
    • varav enkelomättat fett 0,1 g
    • varav fleromättat fett 0,2 g
  • Protein 19,7 g
  • Fibrer 6,3 g
Rik på
Fosfor
35% DRI
Rik på
Järn
32% DRI
Rik på
Magnesium
25% DRI

Näringsinnehåll

DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.

Näringsämne
Innehåll
% DRI
Kostfiber
6,3 g

Tips från nutritionisten

Användning & serveringstips

  • Skiva sojaproteinet och lägg det på en varm macka med avokado och tomat.
  • Strimla och blanda i en sallad med grönsaker, nötter och en dressing av balsamvinäger.
  • Toppa en bowl med ris, grönsaker och sojaprotein för en mättande måltid.
  • Servera i ramen tillsammans med buljong, nudlar och färska örter som koriander.
  • Grilla eller stek såjaproteinet och använd det som fyllning i tacos med salsa och guacamole.

Förvaring & hållbarhet

Förvara sojaproteinet i sin originalförpackning eller i en lufttät burk efter öppning. Håll det i kylskåp för att bevara smaken. Undvik att placera det nära starkt doftande livsmedel för att undvika luktupptag. Låt alltid tillagade rester svalna snabbt innan du lägger dem i kylskåpet. Håll ytor torra för att motverka kondens. Frysning kan påverka texturen, så använd detta alternativ endast om du planerar att använda det längre fram.