Stekt sojaproteinkebab (fryst, typ Oumph®)

100 g sojaprotein kebab stekt frysvara typ oumph® består av relativt lite kalorier; är rik på fosfor, magnesium, folat och protein; och en bra källa till kalium och kalcium.

97,0 kcal
100 g
Kolhydrater
0,0 g / 100 g
Fett
0,5 g / 100 g
Protein
19,7 g / 100 g
  • Fett 0,5 g
    • varav mättat fett 0,1 g
    • varav enkelomättat fett 0,1 g
    • varav fleromättat fett 0,2 g
  • Protein 19,7 g
  • Fibrer 6,3 g
Rik på
Fosfor
35% DRI
Rik på
Järn
32% DRI
Rik på
Magnesium
25% DRI

Näringsinnehåll

DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.

Näringsämne
Innehåll
% DRI
Kostfiber
6,3 g

Tips från nutritionisten

Användning & serveringstips

  • Skiva sojaproteinet och servera det varmt i en wrap med grönsaker och sås.
  • Toppa en sallad med strimlat sojaprotein, avokado och en dressing av lime och koriander.
  • Hacka sojaproteinet och blanda det i en ramen för extra protein och textur.
  • Servera kallt på en macka med majonnäs, senap och skivade pickles.
  • Grilla klyftor av sojaprotein och servera med tzatziki som dipp vid picknick.

Förvaring & hållbarhet

Förvara sojaproteinet i sin originalförpackning eller i en lufttät burk efter att den har öppnats. Placera den i kylskåpet för att bevara smaken. Håll den borta från starkt doftande livsmedel för att undvika luktupptag. Låt alltid tillagade rester svalna snabbt innan du lägger dem i kylskåpet. Håll ytor torra för att förhindra kondens. Frysning kan påverka texturen, så använd gärna färskt eller nylagat när det är möjligt.