Vegetarisk korv (med soja)

100 g korv, vegetarisk korv med soja består av mycket kalorier; är rik på kalium, fosfor, folat, magnesium och vitamin K; och en bra källa till kalcium.

267,3 kcal
100 g
Kolhydrater
13,5 g / 100 g
Fett
16,0 g / 100 g
Protein
16,0 g / 100 g
  • Fett 16,0 g
    • varav mättat fett 1,3 g
    • varav enkelomättat fett 8,6 g
    • varav fleromättat fett 5,8 g
  • Kolhydrater 13,5 g
    • varav sockerarter 7,8 g
  • Protein 16,0 g
  • Fibrer 3,0 g
Rik på
Folat
40% DRI
Rik på
Vitamin K
32% DRI
Rik på
Fosfor
29% DRI

Näringsinnehåll

DRI står för Dagligt Referensintag. Tabellen nedan visar hur mycket av varje näringsämne som produkten bidrar med i procent av DRI.

Näringsämne
Innehåll
% DRI
Kolhydrater totalt
13,5 g
Socker totalt
7,8 g
Stärkelse
5,5 g
Kostfiber
3,0 g
– varav glukos
0,7 g
– varav fruktos
0,8 g
– varav sackaros
6,3 g

Tips från nutritionisten

Användning & serveringstips

  • Skiva korven och grilla den för en rökig smak.
  • Servera i bröd med senap, ketchup och hackad lök för en klassisk korv med bröd.
  • Toppa en sallad med strimlad korv, avokado och en dressing av citron och olivolja.
  • Hacka korven i bitar och lägg den i en varm ramen tillsammans med grönsaker och buljong.
  • Gör en smakrik bowl med quinoa, rostade grönsaker och skivad korv, toppa med tahinisås.

Förvaring & hållbarhet

Förvara oöppnad vegetarisk korv i kylskåp för att behålla kvaliteten. När du öppnat paketet, lägg korven i en lufttät burk för att undvika luktupptag från andra livsmedel. Håll den borta från starkt doftande varor som lök eller fisk. Låt alltid korven svalna snabbt efter tillagning innan du lägger den i kylskåpet. Håll torra ytor för att motverka kondens. Frysning kan påverka texturen, så använd fryst korv inom rimlig tid för bästa resultat.