Yaki udon - nudelwok med färs, broccoli och spenat
[ratemypost-result]
Inga kommentarer
30 Min
Enkel
[visa_totalpris]
30 min
Enkel
[visa_totalpris]
Färska udonnudlar är våra favoritnudlar, och speciellt goda blir de i en wok som denna! Tänk dig tjocka, härliga nudlar med bra tuggmotstånd i en smakrik och aningens söt sojasås tillsammans med hårt stekt färs och mjuka broccolibuketter som sugit åt sig av den goda umamirika såsen.
Ingredienser
[visa_recept id="13"]
Gör så här
Färs, sås och broccoli
Udonnudlar
Information från kocken
Nudlarna kan bytas ut mot andra sorter.
För en vegetarisk eller vegansk rätt rekommenderas sojafärs eller riven tofu istället för blandfärs.
Tips från nutritionisten
Öka gärna mängden grönsaker och byt ut till alternativ som är i säsong.
För en billigare måltid kan du använda fryst broccoli och fryst spenat (som alltid är i säsong i frysdisken!).
Vad tyckte du om receptet?
[ratemypost]
Daglig Intagsfördelning
Här ser du hur receptet bidrar till ditt rekommenderade dagliga intag av viktiga livsmedelsgrupper, som grönsaker och baljväxter, frukt och bär samt fullkorn av spannmål.